1/8 Linus flytt

Nu var det dags för lilla linus att lämna boet och till sin hjälp hade han sina föräldrar, mig, och grävskopan ;) höhö, nej men grävskopan använde vi för att få ner linus soffgrupp från hans gamla lya eftersom trappan var för smal för att bära ner den för. Med grävskopans hjälp gick det jävligt bra och smärtfritt! :D

Linus, hans föräldrar, och jag körde flera vändor  från Ekilla till Bålsta Centrum. Fram och tillbaka med bilarna, bar ner saker från det gamla stället och sedan upp till det nya placet. Hela dagen gick relativt snabbt med flytten och allt, Didde hann till och med måla en vägg oxå. =)

Efter mycket slit och släp överraskade linus mamma oss med pastasallad och bagge. ;p gott som tusan! :)

På kvällen firade jag och lingo våran success i den nya kojjan =D

29/7 Bollnäs


Jag körde till bollnäs igen och stannade från måndag till torsdag.


1 timme från bollnäs hade en lastbil full med timmerstockar kolapsat och tappat massa träd på vägen, så det var stopp ett bra tag. Fick ringa massa folk som fick stå ut med att hålla mig sysselsatt ^^

När jag kommit fram till jonnys farsas lägenhet åkte jag, simone och jonny å badade vid en fors, det var skit härligt (:
Ballt med strömmarna, man slängdes runt som en liten vante haha.


Kväll två festade vi hemma med Matte, Andrea, Fanny, Sarah & Nicklas.
Det blev lite tokigt i mitten av festen när Andrea, helt bestämd, fick för sig att hon skulle köra hem på moppen =P Hon hade tydligen lovat sin pappa att sova hemma den natten så det gick inte att övertala henne till att inte sätta sig på moppen full som en kastrull. haha! Man var lite halv nojjig när hon brassade iväg i full kareta ut i mörkret på sin trimmade DT.
Men efter 10 minuter fick jag ett sms av henne så då visste jag att hon överlevt iaf. hehe

Nån timma senare hade Fanny deckat i jonnys säng, så resten av oss drog ut på Tranan, bollnäs enda krog! hehe. Vi var där tills dom stängde sen hittade inte vi jonny och matte, så sarah ringde honom och då hade dom redan börjat gå hemmåt eftersom dom inte hittat oss. jag hade inge batteri på mobilen heller. Sarah skulle sova hemma hos sig och erbjöd mig att sova hemma hos henne eftersom jonny och dom redan börjat gå. Men jag var helt inställd sen tidigare på att jag skulle äta på Max efter krogen. Varken jonny, sarah eller matte pallade vänta på mig. jag sa att dom kunde gå hem och att jag hittade själv =D det var värsta långa kön på max men jag gav mig inte, jag skulle ha min mat! efter kanske en 30 minuters kö fick jag äntligen käket. Tog det i en påse och började min vandring helt ensam!

Först stannade jag vid en parkbänk och käkade upp hälften, sen stannade jag vid en kyrkogård och deckade där i nån halvtimma. HAHA^^ sen vakna ja, käkade upp det sista, och forsatte hem till jonny. När jag kom hem vid undefär 5 på morgonen såg jag att soffan va upptagen av matte så jag la mig på golvet med en kudde ist. sov där i några timmar, vaknade upp me världens ryggvärk så jag hade inget mer val än att lägga mig i soffan me matte ändå och sova de sista timmarna innan jag gick upp ;D
 





Jag och jonny spenderade alla dagstimmarna under dessa 4 dagar på badet vid forsen, och ägnade kvällarna åt att festa. Både på krogen och hemma. Det är riktigt härligt i bollnäs. Kommer upp snart igen! (:

26/7 chillkväll


      TOBBE MED EN FET IRISH COFFEE


                                 Lök


                                   SKÅL

25/7 GRATTIS MOR!


24/7 Gävle Camping

Tobbe Tomte börjar stenhårt i bilen påvägen upp =D haha


Faan asså, några kilometer kvara bara så visar Majsan (min GPS) oss helt fel..!
Hon ledde oss in i nån jävla skog på en skogsväg med sylvassa stenar på så att man inte kunde köra snabbare än 20 km/tim på =P  vi frågade två stycken om vägen ut från skogen, tack gode gud. annars hade vi bara snurrat in oss ännu mer haha. Dem  två var dom ända människorna som befann sig i skogen, typ svampplockare =P vi va alltså helt ute i vildmarken och cyklade, eller bilade! =D



Ungefär 30 minuter senare hittade vi ut och väl framme på Camping området så packade vi upp våra väskor i stugan och bäddade om sängarna. Efter vi gjort oss hemmastadda åkte vi in till Gävle centrum. Där gick vi på bolaget, köpte kubb, mat och engångsgrill. På vägen tillbaka körde vi igenom driven på Max för lite lunch. 



Började med att bada o chilla på stranden med några kalla öl :)



Jeppe bär packningen till grillplatsen =D



Dagen/kvällen blev bara bättre och bätte (: fint väder och härliga gubbar!
Slutade med att vi allihopa låg i varsin säng o bara var nöjda med livet (: hiii!

23/7 Kusinerna hälsar på

Kusinerna från Linköping kom förbi och hälsade på! (:
Erica, Victor, Ronja och Elisabeth, eller Bletablath som ja kalla na' när jag var liten!! (: de kallar jag henne fortfarande haha. Det tycker hon är så roligt ;) Hon sa att hon mindes en mening som jag sagt till henne när ja va liten..
Hon berättade att hon hade stått å sminkat sig och så hade jag krypit in i rummet och frågat:
Totte: vad gör du för något?
Bletablath: jag sminkar mig.
Totte: varför gör du det?
Bletablath: för att bli snygg.
Totte: du behöver inte göra det, du är redan så snygg!

hahaha, notera att jag typ va 5-6 bast då, en riktig liten charmör redan då ^^

Dom stannar i 4 dagar och eftersom mamma redan haft sin semester och jobbar på dagarna nu så kommer jag få nöjet att vara med dom för mig själv hela dagarna =D bara mysa, och se till så dom inte får tråkigt...! =)


...ser han uttråkad ut kanske? ;)

Dag 2 bestämde jag att vi alla skulle iväg och bada. Daniel, millans kille var hemma idag från jobbet så han hakade.
Jag visste inte riktigt vilket bad jag skulle välja. Hmm jag tänkte att ekilla är ju fint, men en bit bort. Och privat badet vid Fånäs är ju oxå helt ok, fast litet. Jag ville att dom skulle se ett riktigt bad så jag tog beslutet att åka till Kalmarsand badstrand. Nära, lagom stort ,och mkt barnfamiljer. PERFEKT för dom små, ronya och lilla victor!
 


Gud vilken energi ungarna har! så underbara :D dom klättrar och myser med en hela tiden hihi.
Vi låg en hel dag på stranden, mitt under solgasset, man blir bra seg av det. men inte dom inte!
dom hade kottkrig och grejer med mig och daniel samtidigt som vi knappt orkade röra en fena i värmen.
Sen när vi kom hem blev dom bara ännu vildare typ. haha.



LIIP =P

Erica & Bletablath, TACK för 4 kanon härliga dagar! Tråkigt dock att vi ej ses oftare..
Erica, du har 2 helt fantastiska barn.
Kram på er allihopa!

22/7 pizza, bad, bärs

Tobbe, Jeppe och Sebbe kom förbi å käkade pizza, sen körde vi klockan ute på gräset och tobbe vann över mig med en enda kick! fan asså! Det var en så solig dag så vi tog me oss handukar och badshorts å drog ner på Kalmarsands badet.
men först ett stopp på glasbanken!




Andreas tyngre kille får man leta efter =D


Efter badet hakade tobbe på hem till min mamma och käkade middag med oss =)

TREVLIGT MANNEN =)


19/7 Öregrund

Jeppe, Sebbe, Alle och jag åkte till Sunnanö Camping i Öregrund!
Vi festade och hade partybilen me oss som dunkade hela vägen upp ^^ Vi stannade i nån sunkig stad på vägen för att handla lite grillkäk o smått o gott till kvällen. Jag, alle, och jeppe fick plats med allt käk i 2 kassar. Vi var klara på kanske 5-10 minuter och gick ut och satte oss i bilen och väntade. Men vi tyckte det tog lång tid för sebbe inne i affären.. Trodde sebbe va precis bakom oss men de va han inte så vi väntade i bilen...och väntade...och väntade...
Han hade glömt mobilen inne i bilen oxå så vi fick inte tag på han och vi va för slöa för att gå in o hämta han^^
vi tänkte att han måste ju komma när som helst..!  15 minuter senare glider han ut med 3 kassa fyllda me allt möjligt :D han hade inte kunnat bestämma sig för vad han ville ha hahaha, fucking love u maan! matgladare jävel får man ju leta efter! och det roliga va att vi andra redan hade köpt all mat till helgen.
Sebbe skulle bara köpa nåt gott att "tugga på" till sig själv ;) så skön


Äntligen framme vid Campingen packade vi upp och gjorde oss hemmastadda. Stugan brevid oss kunde vi skymta två tjejjer som satt och småfnittrade lite och gick in o ut och fram o tillbaka hela tiden. Vi tänkte inte mer på det och började grilla å kröka.
Efter käket skulle vi dra å spela kubb och jag tyckte det skulle va roligare me lite tjejsällskap så jag gick fram till tjejerna i stugan brevid och fråga om dom ville haka. Så vi allihopa gick iväg och lirade, det var skit skoj ända fram tills mitt lag torska =) haha ^^


Efter kubben gick vi tillbaka till stugorna. när vi kom fram skildes våra vägar åt, Isabella och Amanda gick tillbaka mot sin stuga och vi grabbar mot våran. jag tänkte att såhär kan det inte sluta ;D så jag ropade på dom och sa att det fanns plats hos oss oxå :p så dom sprang o hämtade sina drickor å satte sig vid oss ist =) skit trevliga tjejer!


Vi grabbar hade planer på att åka in till Öregrund city o dra ut på krogen lite senare, men kvällen urartade sig jävligt positivt! Vi hade skit skoj me tjejerna och deras mamma kom oxå förbi och röjde med oss. (efter att vi bjudit henne på några glas vin) ^^ vi höll oss som sagt kvar på campingen hela kvällen och hade kanon mys! =)



18/7 boule

Linus och jag tog boule kulorna och gick ner till den nybygda boule-banan vid våran parkering hemma hos mamma.
Spelade flera gånger, skit skoj! haha ^^



Senare mot kvällen blev mamma och Kjell lite kaxiga och ville utmana oss, och vi tänkte det här blir ju en lätt match mot gamlingarna ;)



Vi vann inte en enda gång. Men jag gillar våran hemmagjorda poäng tavla! trästång, en bit badrumstapet och klänypor ^^


17/7 snart semester

Jag och grabbarna jobbade 13 timmar idag. Vi var tvugna att bli klara med allt och om vi hann det så fick jag gå på semester så vi körde stenhårt :) Chefen kom till mig vid 3-tiden och fråga ifall jag ville jobba över. Han erbjöd sig att åka iväg och hämta pizza å bärs till middag ifall vi jobbade över. Vi svarade självklart JA, jag ville ju göra klart allt så jag fick min semester oxå =)



HÄRLIG DAG - MYCKET SLIT MEN DET BELÖNADE SIG - SEMESTEEEER!!!

PIIS OUT

13/7 Bollnäs

Istället för att åka hem med dom andra efter fiskeresan så tänkte jag slå två flugor i en smäll och hälsa på Jonny och Simone i bollnäs. Fredrik ville haka på och se den vackra naturen i bollnäs så Simone, Mikaela å Lina kom och hämtade oss på Ljusnefors Campingen på lördags natten. Jag och fredrik åkte med hem till simone och sov där . Tack så mkt för gästfridheten gumman ;) och din mammas säng va jävligt skön måste ja säga! haha ^^
På söndagen drog vi å träffa jonny  sen drog vi allihopa hem till simones pappa och bokade buss hem till sthlm och uppsala. Det blev lite struligt för jag klickade fel och råkade beställa 2 biljetter till uppsala. Fredrik skulle dit men jag skulle ju vidare till sthlm! Trodde det va kört och att jag skulle bli tvungen å kliva där ja me. Så jag försökte få tag på bussbolaget men dom hade inte telefontid på helgerna och avbeställning på internet skulle tydligen ske ett dygn innan och vi skulle ju åka om några timmar!
Jag va riktigt nervös på bussen ett tag. Men det löste sig, jag chansade att satt kvar lite nedsjunken i sätet när Fredrik klev av i Uppsala, busschaffisen såg mig aldrig så han sa ingenting som tur va =) jag kom hem i tryggt förvar! =)


När jag kom hem på kvällen stod mamma i köket o brassa käk till mig eftersom jag ringde och sa att jag va hungrig
Mamma du är bäst, bacon o ägg. MUMS!

11/7 Fiskeresa Söderhamn

Firman bjöd på fisketripp och allt som hörde där till, boende, käk, logik och dricka, fredag till söndag på Ljusnefors Camping :) Vi tog två bilar upp och den ena var min Toya men Rauli fick lov att köra den för jag hade bestämt mig för att kröka i bilen på vägen upp.

Bettan klarade hela vägen upp, duktig tjej ;)


Fiina laxöringar som vi sedan grillade och käkade till middag =)

Firman hade bokat jacuzzi, badtunna å bastu varje kväll =)

RSS 2.0