4/7 mysfest o krök!

Vilken underbaar dag!! Solsken, kylen full me dricka, grillning och det trevligaste sällskapet så går å hitta..
kan det bli mkt bättre? :)



Jag styrde upp festen hemma hos mor min eftersom hon fortfarande var iväg o seglade
Tänkte ju att vi måste utnyttja läget lite^^

Jag, simone, didde, tobbe, günter, jonny, peppe, daniel, julia, paulina, netto, millan, millans daniel, vicko, sandra o vivvi vare som hade vägarna förbi mi casa denna dag ^^

Simone, du var väll ändå den som hade den största vägen förbi?? haha ^^ fyfan, finfrämmande ifrån bollnäs. de må jag säga :) inte varje dag de inte!


måste bara notera en sak!!
hur sliten jag än ser ut å vara så är bilen ett skådespel! =P



Millan kunde dock inte stanna hela natten eftersom hon åker till spanien imorgon bitti =( =( =( saknar dig redan älsk..
men jag vet att du kommer ha det fett najs där nere! och lova att du badar och solar för mig oxå!

"SAKNAR DIG REDAN ÄLSK"

..and for the rest, PEACE OUT EVERYBODY!

28/6 Hamnfestivalen

Nu har mamma åkt iväg för o segla ute på dom sju haven i två hela veckor! :)
Jag och lillesyster Millan har fått uppgiften att sköta om hemmet och allt här, och i o me "allt" menar mamma så klart sina blommor!! som i praktiskt taget är hennes ALLT! haha ^^ efter mig såklart, haha. ja okej, dej oxå då millan!
Men innan mamma åkte skrev hon en lista om vad som behövde göras undertiden hon var iväg, och lite dittan o dattan. Hon sa att hon satt upp en "liten" lista på kylen, men så jävla liten tycker inte jag den var iaf! fan. 2 hela jävla A4-sidor satt det på kylen när hon åkt!!
haha!! ^^
Där stog det saker som att vi inte fick glömma ta in posten varje dag, hur ofta man skulle vattna blommorna inne, och hur ofta blommorna som stod ute, och hör o häpna, HUR man vattnade vissa blommor.. :S fan jag som trodde de bara va o slänga på en skvätt vatten! men icke sa nicke. Det var någon jälva blomfan som stog i köksfönstret som skulle vattnas på nå konstigt sätt. Man skulle först vattna som vanligt men sen hälla av det vatten som runnit igenom gjorden?!?! alltså det som stannat i den där fula lilla skålen som är under krukan :P det tyckte faktiskt jag var lite kompicerat för hon hade lixom 5 stycken sånna! haha men det löste sig bra haha, TRÄNING GER FÄRDIGHET.
så ere! =P

Idag är det hamnfestivalen me lite folk. På dagen kom morfar ner med muffins och kakor och millan hade kokat kaffe, så vi tre fikade o hade det gött i solen. :)



Runt eftermiddagen åkte jag upp o hämtade sebbe å jeppe så började vi föra lite hemma hos mamma inför kvällningen. Morfar var kvar när jag kom tillbaka så jag fråga om han ville ha ett litet glas öl, men han var först mycket tveksam till det. men jag försökte övertala han lite med att det var ju så fint väder, så visst skulle det väll sitta bra med en liten öl???

Haha efter en stund sa han äntligen ja! :D han tyckte väll det såg så gott ut när vi andra satt och myste med en kall öl i handen.
Det var så kul o se min gamle gubbe släppa loss lite, för efter att han druckit upp glaset kom han frågandes lite försynt: "du christoffer, tror du man kan få ett litet glas till? ":)    så söt!
sen vart det farrt på morfar oxå :D han satt där med oss andra och bubblade om sin barndom och så, och man såg på hans ögon att han verkligen njöt av livet då! :)  så härligt o se!



Vid 5-6 tiden fick jag och polarna skjuts av en vän till enköping, så vi gick vi hem till sandra där och satte oss o fortsatte kröka. mkt trevligt sällskap! :)



LOW LOW LOW LOW LOW LOW !!!!    ...den låten gick på högvarv vill jag lova ;) rolig dans vi körde till den oxå ^^

Efter några timmar tog vi oss allihopa vidare till Hamnfestivalen som bara låg några minuter ifrån sandra..
Det var ganska bra drag där, stor scen med många kända artister. helt ok! Men om jag får säga det själv så tycker jag faktsikt att Stadsfesten som var här i enköping för nåra veckor sen var snäppet vassare. mkt bättre artisterna då haha ;D typ: RENEGADE FIVE!


Mys dag! Tack Millan & Morfar för att ni finns... mina änglar!  <3<3

27/6 skön dag på jobbet

Fick jobba me chefen idag och i många fall och i de flesta företag betyder det oftast mkt slit o släp. men inte för mig inte!
Vi tog 1 timmes sovmorgon och begav oss iväg till Åkersberga för att inspektera några grabbars jobb,  vi va där vid 8-tiden och stannade 1 timme. efter det körde vi till Bergshamra för att titta på ytterligare ett jobb några anställda jobbat med. Nu var klockan 10 å ja hade ännu inte behövt göra nånting ;) Vi åkte därifrån efter nån timme igen och siktade på Norrtälje där VI skulle jobba. ^^  När vi kom dit tänkte jag för mig själv, Gud nu kommer jag väll få slita arslet av mig eftersom det varit så slappt hela dan! men ihelvete heller..
Mina uppgifter var att sätta upp nya stuprännor och leda ut dem till tomtgränsen och att skotta ut grus runt huset. Det var en  sommarstuga och jag trivdes skit bra den eftermiddagen må jag säga, för tanten som bodde där bjöd på öl och mackor ;D

Vi gjorde klart allt och var redo att sticka igen efter 3 timmar bara. Kimmo blev skit nöjd så han ville fira lite så vi tog oss in till Norrtälje stad och satte oss på en uteservering och drack mer öl. Efter det drog vi in på bolaget och köpte lite dricka som vi hade till hemfärden ^^ färdkost ;) väl hemma i bålsta igen satte vi oss på en till uteservering och fortsatte ^^

soft jobbdag om jag får säga de själv!


                                    E18 me firmabilen

PEACE OUT


20/6 MIDSOMMAR PAARTEEEY

Hej hopp!! efterlängtade midsommar har äntligen kommit och vi firar som vanligt på mitt landställe, börjar bli lite av en tradition,  3e året i rad ^^ och det blir bara fler och fler folk för varje år. I år kom det 27 st. =) allihopa mkt trevliga.
Började dan runt 9.00 med god dricka, städning och lite spark med boll på tomten.
efter 12 nångång började resten av folket rulla in. sakta men säkert. ;)



Det blev party ganska så direkt när de första bilarna rullat in! Alla var taggade till max och på kvällen var det minst lika bra drag med marschmallows krig, fotbollsturnering, pilkastning och frågesporter! =)
jag hade skit sköj!!
dessutom käkade vi alla grillat till middag och det blev utsökt vill jag lova!  grillar kungen totte ^^
haha jag talar faan inte om vilken tid ja däcka! fyfan. pinsamt. först av 27 st... ^^ men faen! man ska aldrig ångra sig eller tänka tillbaka dagen efter. de e bara skratta åt de och se fram emot nästa fylla ist! Nya budord från REGIII!! haha ^^


13/6 soligt o fint =)

Didde ringde påväg hem från jobbet och sa att han va sugen på bärs. så vi drog på bolaget och handlade lite smått o gott bara för skojs skull. På vägen tillbaka hem gick vi över simhallsparkeringen och då från ingenstans kommer Anton tutandes i sin pussy wagon på 4-hjul. Han stannade och fråga om vi skulle me hem till han på hans syrras studentmottagning. Gratis mat och sprit sa han.. och gissa vad vårat svar blev ^^ 



...så helt plötsligt var vi hemma hos dom, de va mkt trevligt att få träffa Antons släkt de!



Efter mycket käk och dricka bestämde jag o didde oss för att gå vidare o kolla på nån bal, vi mötte upp Henrik på vägen som hakade på och anton körde självklart sin pussy wagon fullpackad med aa.. pussys ;D hahaha!!
Men vi orkade inte bli så långvariga på stället så vi drog vidare hem till carlssons där det grillades lite och kvällen fortsatte kanon! =)


RSS 2.0